Infyna Chic Kath. Nelaton Latexvrij 13cm Ch08 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat (indien de bestelling uit onze robot kan geleverd worden dan krijgt u nog een mail met een QR code en uitleg)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dit product is een hydrofiele katheter voor eenmalig gebruik, die klaar is voor gebruik zodra u hem uit de koker haalt. De intermitterende katheter is voorzien van twee gladde oogjes en een connecter kleurcodering

  • De juiste stijfheid van de katheter helpt bij touch-free inbrengen
  • Lengte van de katheter helpt vertrouwen te geven dat de blaas volledig kan worden geleegd
  • Een standaard urine-opvangzak kan worden aangesloten zonder dat de katheter uit de houder verwijderd hoeft te worden
  • Lekt niet na hersluiten
Indicatie

Deze intermitterende katheter is een flexibele slangvormig hulpmiddel dat door de urinebuis ingebracht wordt bij vrouwen.

Gegevens
CNK3787611
FabrikantenHollister Belgium
MerkenInfyna Chic